Πόσο κοστίζει η συμμετοχή;
H συμμετοχή στο διαγωνισμό Γραφιστικής του περιοδικού GR DESIGN είναι 20€ ανά άτομο για έως 3 έργα(συμμετοχές) είτε ως ατομικές είτε ως συμμετοχή σε ομαδική εργασία.

Με ποιον τρόπο πληρώνουμε;
Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση στην τράπεζα Alphabank  στο λογαριασμό GR5101402190219002340011371 , SWIFT/BIC: CRBAGRAA . Στην αιτιολογία κατάθεσης δηλώστε το ονοματεπώνυμο σας μαζί με τον τίτλο «Αγώνες 2019», πχ. «Γιάννης Παπαδόπουλος – Αγώνες 2019».
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η κατάθεση γίνεται από άλλη τράπεζα τότε κατά την διαδικασία της μεταφοράς πρέπει να επιλέξετε τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν όλα εσάς ώστε το ποσό κατάθεσης να είναι ακέραιο.

Με ποιον τρόπο στέλνονται οι συμμετοχές;
Από το menu επιλέγετε «Φόρμα συμμετοχής», κάνετε σύνδεση με το λογαριασμό σας (αν δεν έχετε μπορείτε να κάνετε εγγραφή), συμπληρώνετε τα στοιχεία και τέλος στα ανάλογα πεδία υποβάλετε από ένα έως πέντε έργα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τα στοιχεία αποστέλλονται στο περιοδικό μαζί με τα αντίστοιχα αρχεία των έργων.

Ποιες είναι οι τεχνικές προδιαγραφές των έργων που θα υποβληθούν;
Όλα τα έργα θα είναι σε ηλεκτρονική μορφή σε μορφή ανάλογη του έργου(PDF/JPEG/MP4-MKV/HTML5 κ.ο.κ), αν πρόκειται για περισσότερα αρχεία αρχειοθετήστε τα σε μορφή ZIP, το συνολικό μέγεθος των οποίων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 50MB (παρακαλούμε επιλέξτε κάποια lossless μέθοδο συμπίεσης) και θα αποστέλλονται μέσω της ιστοσελίδας στην αντίστοιχη φόρμα, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί σε όλα τα απαραίτητα πεδία. Μόλις αποστείλετε τη φόρμα με τα αρχεία θα εμφανίζεται μήνυμα επιβεβαίωσης. Για την καλύτερη παρουσίαση των εργασιών, είναι προτιμότερο κάθε δουλειά να είναι εικόνα υψηλής ανάλυσης (300 dpi) ή γραμμικό σχέδιο σε μορφή EPS. Σε περίπτωση που οι δουλειές περιέχουν Layers το συνολικό αποτέλεσμα να είναι Flatten και αν περιέχουν γραμματοσειρές να είναι Outline (ή Curves).

Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών;
H καταληκτική ημερομηνία υποβολής έργων είναι η 22η Μαρτίου 2019.