ΟΔΗΓΙΕΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1

ΟΡΓΑΝΩΣΗ / ΔΟΜΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Αφού καταλήξετε στις συμμετοχές με τις οποίες επιθυμείτε να λάβετε μέρος, θα πρέπει να τις αρχειοθετήσετε σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα που ακολουθεί.

file structure

Παρουσίαση Συμμετοχής (PDF)
Στο PDF παρουσίασης επιλέγετε οι ίδιοι τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να παρουσιάσετε το έργο σας (π.χ. μπορείτε να συμπεριλάβετε περιπτώσεις εφαρμογής, φωτογραφίες κατά την χρήση, επεξηγήσεις κ.οκ.), αλλά και τις τεχνικές προδιαγραφές του αρχείου (π.χ. μπορεί να είναι 1920 x 1080 pixels σε RGB Color Mode). Το PDF μπορεί να περιέχει μία ή περισσότερες σελίδες, αποφύγετε, ωστόσο, τον υπερβολικό όγκο. Από την ανάγκη PDF παρουσίασης εξαιρούνται όλα τα web / video / animation έργα. Είναι, επίσης, προαιρετικό για έργα μίας εικόνας, όπως π.χ. μία αφίσα, ένα λογότυπο χωρίς ανάπτυξη ταυτότητας ή μια εικονογράφηση.

Αρχεία Συμμετοχής
Στον φάκελο με τα αρχεία του έργου συμπεριλάβετε ξεχωριστά τα αρχεία του, όπως π.χ. ενδεχόμενο φωτογραφικό υλικό, εικόνες-στιγμιότυπα από animation, αρχεία εκτύπωσης κ.ο.κ. Σε περίπτωση που τα αρχεία περιέχουν Layers το συνολικό αποτέλεσμα να είναι Flatten και αν περιέχουν γραμματοσειρές να είναι Outline (ή Curves).

2

ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Dropbox / Google Drive

Μεταφορτώστε τον φάκελο με τη συνολική δομή [Όνομα Συμμετέχοντα] σε μια πλατφόρμα αποστολής αρχείων με σύνδεσμο που δεν λήγει, όπως π.χ. το Dropbox ή το Google Drive, και φροντίστε να έχετε παραχωρήσει πλήρη δικαιώματα για προβολή και λήψη. Μη στείλετε τα αρχεία σας μέσω WeTransfer.

3

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

agones@grdmagazine.gr

Συντάξτε ένα e-mail σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ακολουθούν.

Θέμα
Δηλώστε το ονοματεπώνυμο σας μαζί με τον τίτλο «Αγώνες 2024», πχ. «Φίλιππος Παράσχος – Αγώνες 2024».

Σώμα
Στο σώμα κειμένου συγκεντρώστε τα στοιχεία που ακολουθούν.

Προσωπικά Στοιχεία
Όνομα
Επώνυμο
Email
Ηλικία
Ιδιότητα
Κινητό
Διεύθυνση

Συγκεντρωτικό Συμμετοχών
Συνολικός Αριθμός Συμμετοχών
Ποσό Κατάθεσης (επισύναψη αποδεικτικού)**
Σύνδεσμος Λήψης Αρχείων (dropbox / google drive link)

Λίστα Συμμετοχών*
Τίτλος Έργου
Κατηγορία
Ατομικό ή Ομαδικό

* Συμπεριλάβετε τα τρία παραπάνω στοιχεία για κάθε συμμετοχή.

** Το κόστος συμμετοχής για το διαγωνισμό είναι 5€ ανά συμμετοχή, είτε πρόκειται για ατομική είτε για ομαδική. Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση στην τράπεζα Viva Payments, στο IBAN GR8370100000000326688830679, με όνομα δικαιούχου “GREEK INFOGRAPHICS EE”. Στην αιτιολογία κατάθεσης δηλώστε το ονοματεπώνυμο σας μαζί με τον τίτλο «Αγώνες 2024», πχ. «Άρης Ρεντάκης – Αγώνες 2024». ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η κατάθεση γίνεται από άλλη τράπεζα τότε κατά την διαδικασία της μεταφοράς πρέπει να επιλέξετε τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν όλα εσάς ώστε το ποσό κατάθεσης να είναι ακέραιο.

4

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εντός 5 εργάσιμων ημερών θα σας σταλεί επιβεβαιωτικό e-mail από την διοργάνωση για την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε οποιαδήποτε ανταπόκριση από μέρους μας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών έχει ολοκληρωθεί.