ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσο κοστίζει η συμμετοχή;
Το κόστος για τον Διαγωνισμό Οπτικής Επικοινωνίας του περιοδικού GR DESIGN είναι 5€ ανά συμμετοχή, είτε πρόκειται για ατομική είτε για ομαδική.

Με ποιον τρόπο πληρώνουμε;
Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση στην τράπεζα Viva Payments, στο IBAN GR8370100000000326688830679, με όνομα δικαιούχου “GREEK INFOGRAPHICS EE”. Στην αιτιολογία κατάθεσης δηλώστε το ονοματεπώνυμο σας μαζί με τον τίτλο «Αγώνες 2024», πχ. «Άρης Ρεντάκης – Αγώνες 2024». ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η κατάθεση γίνεται από άλλη τράπεζα τότε κατά την διαδικασία της μεταφοράς πρέπει να επιλέξετε τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν όλα εσάς ώστε το ποσό κατάθεσης να είναι ακέραιο.

Με ποιον τρόπο στέλνονται οι συμμετοχές;
Ακολουθήστε τις οδηγίες συμμετοχής, όπως ακριβώς περιγράφονται στη σχετική ενότητα.

Ποιες είναι οι τεχνικές προδιαγραφές των έργων που θα υποβληθούν;
Κάθε συμμετοχή συνοδεύεται από: α) ένα PDF παρουσίασης του έρχου, β) ένα φάκελο με τα αρχεία του έργου (PDF / JPEG / PNG / MP4-MKV κ.ο.κ). Στο PDF παρουσίασης επιλέγετε οι ίδιοι τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να παρουσιάσετε το έργο σας (π.χ. μπορείτε να συμπεριλάβετε περιπτώσεις εφαρμογής του, φωτογραφίες κατά την χρήση, επεξηγήσεις κ.οκ.), αλλά και τις τεχνικές προδιαγραφές του αρχείου (π.χ. μπορεί να είναι 1920 x 1080 pixels σε RGB Color Mode). Το PDF μπορεί να περιέχει μία ή περισσότερες σελίδες, αποφύγετε, ωστόσο, τον υπερβολικό όγκο. Από την ανάγκη PDF παρουσίασης εξαιρούνται όλα τα web / video / animation έργα. Είναι, επίσης, προαιρετικό για έργα μίας εικόνας, όπως π.χ. μία αφίσα, ένα λογότυπο χωρίς ανάπτυξη ταυτότητας ή μια εικονογράφηση. Στον φάκελο με τα αρχεία του έργου συμπεριλάβετε ξεχωριστά τα αρχεία του, όπως π.χ. ενδεχόμενο φωτογραφικό υλικό, εικόνες-στιγμιότυπα από animation, αρχεία εκτύπωσης κ.ο.κ. Σε περίπτωση που τα αρχεία περιέχουν Layers το συνολικό αποτέλεσμα να είναι Flatten και αν περιέχουν γραμματοσειρές να είναι Outline (ή Curves).

Πώς γνωρίζω ότι έχει υποβληθεί επιτυχώς η συμμετοχή μου;
Κάθε συμμετέχοντας που έχει στείλει e-mail συμμετοχής, όπως περιγράφεται στη σχετική ενότητα, θα πρέπει να λάβει επιβεβαιωτικό ή απορριπτικό e-mail  από την διοργάνωση, εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών;
H καταληκτική ημερομηνία υποβολής έργων είναι η 31η Μαρτίου 2024.

Τελετή Απονομής

00
ΗΜΕΡΕΣ
00
ΩΡΕΣ
00
ΛΕΠΤΑ
00
ΔΕΥΤ

Πέμπτη 18.04.2024 (19:00) στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138)